Könyvfelvásárlás és hagyatékfelvásárlás

Könyvfelvásárlás szolgáltatásunkat kiterjesztettük hagyatékfelvásárlással, az Ön kényelme érdekében.

Teljes hagyatékok esetén problémát okozott, hogy a könyvfelvásárlás után mi legyen a hagyatékból hátramaradt egyéb ingóságokkal. Mivel nagy igény mutatkozott ennek a problémának a megoldására, ezért kiterjesztettük szolgáltatásunkat a hagyatékok felvásárlására is.

A hagyatékból származó tárgyakkal kapcsolatban a folyamat hasonló, mint könyvfelvásárlás esetén. Először időpontot kell egyeztetni telefonon keresztül, majd szakértő értékbecslő munkatársunk felméri a tárgyakat és meghatározza azok értékét. Ezután a fizetés, csakúgy, mint könyvfelvásárlás folyamán, azonnal készpénzben történik.

Annak érdekében, hogy semmilyen probléma ne merüljön fel, a szállításban is segítünk. A szállítás és az értékbecslés díjmentes szolgáltatásunk, ami a könyvfelvásárlás és a hagyaték felvásárlás szolgáltatásunk részét képezi.

Az is gyakori eset, hogy nem csak könyvek és értékkel bíró tárgyak teszik ki a hagyatékot, hanem értéktelen holmi is, aminek elszállíttatása súlyos összegekbe kerül. Ezt a problémát is segítünk megoldani, ráadásul a lehető legalacsonyabb áron. A könyvfelvásárlás és a hagyatékfelvásárlás során felbecsült tárgyak értékétől függően a teljes lakáskiürítés akár ingyenes is lehet, egyes esetekben még mi fizetünk Önnek.

Érdemes teljes szolgáltatásunkat igénybe venni, melynek a könyvfelvásárlás, a hagyatékfelvásárlás és a teljes lakáskiürítés is részét képezi, hiszen ez a legolcsóbb és legkényelmesebb az Ön számára.

Könyvfelvásárlás során előfordul, hogy csak néhány kötetről van szó. Ebben az esetben a leggyorsabb és legegyszerűbb mód, ha nyitva tartási időben behozza hozzánk könyveit. A könyvfelvásárlás, előtte az értékbecslés, majd a kifizetés készpénzben azonnal megtörténik.

Nagyobb mennyiségű könyv esetén a könyvfelvásárlás előtti értékbecslés a helyszínen történik. A kiszállás természetesen szintén díjmentes.

Ha eladó könyvei vannak, illetve egyéb hagyatékból származó ingóságokat szeretne pénzzé tenni, hívjon minket és segítünk!

Ide tudja hozni könyveit:

Könyv és Társai Antikvárium

Cím:

1134 Budapest, Tüzér utca 1. – A Lehel piactól két percre.

Telefon:

+36 (1) 786 6253

+36 70 423 8441

Nyitvatartás:

Hétfő – Péntek: 10-18 h

Szombat: 10-14 h